icon-ergoicon-fysioicon-handlogo-ergo Afspraak maken

Dé expert op het gebied van ergotherapie.

Bel ons voor meer info of een afspraak:

(0475) 49 18 76

Een ergotherapeut is deskundig op het gebied van problemen bij de uitvoering van dagelijkse activiteiten. Door ziekte of letsel kunnen mensen in kleine of grotere mate belemmeringen ervaren in hun dagelijks leven. Dit kan betrekking hebben op activiteiten in de zelfverzorging, huishoudelijke taken, werk, hobby’s, mantelzorgtaken of zichzelf kunnen verplaatsen.
 

Hierdoor kunnen mensen belemmerd worden hun leven te leiden zoals ze dit zelf willen. Dit vraagt om ondersteuning van een therapeut met kennis en vaardigheden op dit gebied, om de regie betreft hun eigen leven weer terug te krijgen. De aandoening of ziekte die ten grondslag ligt aan deze belemmeringen kan heel verschillend zijn. Wij nemen de praktische problemen die u ervaart als uitgangspunt voor behandeling.

Wij zijn er voor volwassenen en ouderen in de gemeenten Leudal en Peel en Maas. Als cliënt geeft u zelf aan welke belemmeringen u ervaart en daarmee geeft u zelf richting aan de behandeling. Met de ruime kennis en inzichten gaat de ergotherapeut met u samen aan de slag om een oplossing te zoeken voor uw belemmeringen.

Ergotherapie Leudal/Peel en Maas

Ergotherapie Leudal/Peel en Maas is gestart in 2012 en is een onderdeel van de praktijk 'Fysiotherapie van den Schoor - de Maat'. Uiteraard kunt u met elke vraag op het gebied van uw dagelijks handelen bij ons terecht. Ergotherapeuten Ivanka Bovend’Eerdt en Anne Hermkens staan voor u klaar. Wij voorzien u graag van deskundig advies!

Meer over de praktijk

Uw eerste afspraak

Als u een verwijzing heeft gekregen van uw (huis)arts of specialist kunt u gelijk een afspraak bij ons maken. Bovendien kunt u ook zonder verwijzing bij ons terecht. Twijfelt u of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust wij helpen u graag verder.

Maak meteen uw afspraak!

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

vergoedingen

Laatste nieuws

Nieuwe websites LIVE!

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe websites van Fysiotherapie Van den Schoor-de Maat, Handencentrum Limburg en Ergotherapie Leudal-Peel en Maas. We zijn bijzonder trots op het...
Lees verder

Presentatie tijdens mini symposium 'Gezond ouder worden'

Zaterdag 1 juli heeft ergotherapeut Ivanka Bovend’Eerdt een presentatie gegeven tijdens het mini symposium over 'Gezond ouder worden'. Dit symposium werd georganiseerd ter ere van...
Lees verder

alle nieuwsberichten