icon-ergoicon-fysioicon-handlogo-ergo Afspraak maken

Nieuws


Nieuwe websites LIVE!

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe websites van Fysiotherapie Van den Schoor-de Maat, Handencentrum Limburg en Ergotherapie Leudal-Peel en Maas. We zijn bijzonder trots op het eindresultaat: drie prachtige volledig responsive websites! Responsive wil zeggen dat de websites zich aanpassen aan het apparaat waarop u de website bekijkt. Of dat nu een smartphone, PC, laptop of tablet is, de website blijft overzichtelijk en vooral goed leesbaar. Bovendien worden we nu ook goed gevonden, want Google is dol op responsive websites.

Overzichtelijk en informatief

Alle drie de websites hebben een overzichtelijke indeling. Er is veel aandacht besteed aan de gebruikersvriendelijkheid. Het gaat er tenslotte om dat u snel en eenvoudig de informatie vindt die u zoekt. Zo ziet u direct ons telefoonnummer en een handige button om online een afspraak te maken. Wij bieden een groot scala aan specialismen. Wat wij precies voor u kunnen betekenen wordt helder uitgelegd. Net als de uitgebreide achtergrondinformatie over de verschillende aandoeningen waarvoor u naar de fysiotherapeut, handtherapeut of ergotherapeut gaat.

Nieuws en social media

Regelmatig plaatsen wij nieuwsberichten op onze websites over nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied of binnen de praktijk. Vanuit de websites klikt u eenvoudig door naar Facebook waar wij ook geregeld van ons laten horen.

Surf alvast eens rond

Bent u benieuwd? Klik en surf alvast eens rond op www.fysiotherapiehbmr.nl, www.ergotherapielpm.nl en www.handencentrumlimburg.nl

« Terug